Bloemen plukken

In de Pluktuin hebben we een groot aanbod aan verschillende bloemen. Je mag de hele tuin rondlopen en de bloemen knippen die je mooi vindt. Wat je uiteindelijk afrekent, is afhankelijk van de grootte van je boeket. Het plukseizoen van 2023 is helaas ten einde, in 2024 ontvangen we jullie graag weer opnieuw!

De prijzen van de boeketten voor komend jaar zijn:

S             € 5,-
M           € 10,-
L              € 15,-

Stempelkaart


Wil je graag vaker komen plukken? Dat kan! Je kan kiezen voor een Stempelkaart. Deze stempelkaart kan je aankopen in de Pluktuin en hiermee kan je 5 boeketten plukken.

Voordeel van de stempelkaart is een korting van 20% op de boeketten en daarnaast het gemak dat je alleen het kaartje mee hoeft te nemen en te laten afstempelen na het plukken van de boeketjes.

Stempelkaart S (5 small boeketten)        €20,-
Stempekaart M (5 middel boeketten)    €40,-
Stempekaart L (5 grote boeketten)         €60,-

Cadeaukaart
Ben je ook zo enthousiast over de Pluktuin en wil je vrienden of familie eenzelfde fijne ervaring laten beleven? Geef ze een cadeaukaart van de pluktuin.

De cadeaukaart is geldig voor het plukken van bloemen, voor producten in het ‘winkeltje’, voor de verse eitjes en eventuele groenten en kan voor ieder gewenst bedrag worden uitgegeven (vanaf € 10,-). Dus heb je een verjaardag of feest en weet je niet wat je kan geven? Denk dat aan de cadeaukaart van de Pluktuin 😊

Facebook
Instagram