Online Marktkraam

Welkom in onze online marktkraam

We hebben deze online marktplaats ingericht zodat je vooraf kan bestellen en betalen wat je wil ophalen in de Pluktuin. Zo worden de producten voor jou gereserveerd en ben je er zeker van dat de producten voor je klaar staan. Na bestellen krijg je een mailtje wanneer jouw producten klaar staan en dan zijn ze tijdens onze actuele openingstijden op te halen.

Je kan er ook voor kiezen om producten te bestellen voor ‘zelfpluk’. Dit betekent dat je de producten al afrekent en dan langskomt om de producten zelf van het land te halen. Dit kan een boeket zijn maar ook groenten, afhankelijk van of er overschotten zijn vanuit de CSA Pluktuin.

Alle producten die we aanbieden zijn huisgemaakt en gemaakt van producten uit onze tuin (tenzij anders aangegeven). De ingrediënten en producten worden door de vrijwilligers en tuinders geoogst en in eigen keuken met de hand klaargemaakt om verkocht te worden. Lokaler kan dus eigenlijk niet.

In onze tuin houden we permacultuur principes aan en gebruiken we geen kunstmest en gewasbeschermingsmiddelen.

De lege eierdoosjes en lege potjes + deksels zijn altijd weer welkom bij ons. We houden van een circulaire kringloop namelijk. De doosjes en potjes worden hergebruikt waar mogelijk.

We zien je graag terug in onze Pluktuin

Ga snel naar de juiste categorie

Nieuw in onze marktkraam

Favorieten van de Pluktuin

Facebook
Instagram